DAZARCHITECTS designs a family house to step into a cliffside in lebanon

in a small lebanese village called chnaniir, DAZARCHITECTS has built ‘CH730 villa’ to step into the surrounding topography. designed as an ‘architectural experience from beginning to end,’ the new residence takes advantage of the...

AMO designs imaginary piazzas for prada’s 2020 F/W menswear show

for the 2020 fall/winter prada menswear show in milan, AMO — OMA’s research and design studio — has transformed the grand hall of the deposito, the multifunctional venue for performances that is part of...

seattle’s asian art museum readies for reopening after renovation

following a 24-month-long renovation and expansion, seattle’s asian art museum will reopen to the public on february 8, 2020. the museum’s historic 1933 building closed in early 2017 to address critical needs of infrastructure,...

MVRDV conceives tencent campus as undulating mountain range

MVRDV has revealed its competition entry and research process for the new HQ of tencent, a major chinese technology company. located on a 133-hectare site in a prominent location in shenzhen’s qianhai bay, the...

atelier RIGHT HUB renovates an old chinese house into a contemporary boutique hotel in...

in a village in hangzhou, china, RIGHT HUB renovated an old house and its adjoining four courtyards to create a boutique hotel that blends traditional chinese architecture with contemporary design. the project, appropriately named...

MUJI’s ‘plain house’ is a single-storey timber dwelling

continuing its foray into holistic living environments, MUJI has unveiled plans for a single-storey timber dwelling designed to support diverse ways of living. called ‘yō no ie’, or ‘plain house’, the home has been...

kosi in partnerji adds concrete colonnade to ljubljana’s stock exchange HQ

located within a building that dates back to 1965, the headquarters of the ljubljana stock exchange has been renovated by slovenian architects kosi in partnerji, in collaboration with arhitektura 2211. the design concept behind the...

studio modijefsky combines material + color landscapes into ‘karavaan’ in amsterdam

studio modijefsky has translated the journey of a caravan into a bar and restaurant concept in kwakersplein, a square in amsterdam west, creating an all-day hangout characterized by different color and material landscapes. titled...

black timber clads IDIN architects’ tranquil office space in bangkok

amid a chaotic district of bangkok, IDIN architects has carved out a tranquil creative space for their own office. considering the busy location within ratchadaphisek, the concept behind the design sought to create a...

looklen architects builds the roof house in thailand around central open courtyard

the roof house by looklen architects is an extension to an old house in bangkok‘s lat phrao area, designed to cater to several activities of the owner’s family, which has occupied the original residence...