lagranja instills upbeat playfulness to ‘gravity’ high tech hub in hong kong

gravity by multidisciplinary design studio lagranja is a 33-story office hub for tech start-ups located in an industrial area of hong kong. the project’s parking...

COBE designs denmark’s red cross volunteer house as ‘urban living room’

danish architecture firm COBE debuts its red cross volunteer house, designed as an ‘urban living room’ for copenhagen. the project serves as an extension of...

tippet rise art center to break ground on francis kéré-designed pavilion

tippet rise art center will soon break ground on a pavilion designed by architect francis kéré — the latest of the sculptural buildings that...

MSDL architectes converts montréal’s dow planetarium into circular business incubator

architecture firm menkès shooner dagenais letourneux (MSDL) has converted montréal‘s decommissioned dow planetarium into the new facilities of centech, a business incubator that aims...

PECK citylife fine dining at milan’s new temple of gastronomical delights

vudafieri-saverino partners has completed PECK, a restaurant, wine shop, deli, and cocktail bar in milan‘s citylife shopping district. the interior pays tribute to the city’s...

jay osgerby opens his south london home to views of the horizon

‘for me, one of the things I missed, living in london, has been the ability to see the horizon,’ explains designer jay osgerby, who...

DDAA’s dance studio in tokyo creates sculptural features from gym equipment

japanese practice, daisuke motogi design and architecture (DDAA), designs the ‘avex artist academy aoyama studio’ in minato-ku, tokyo. the architects were challenged with the brief to develop a...

zaha hadid presents real-time modeling VR experiment in latin american exhibition

zaha hadid architects‘ work is on display for the first time in latin america in design as second nature, an exhibition that explores the...

studio wok blends history and modernity with a country home in verona

milan-based studio wok completes its transformation of a derelict barn in rural chievo, outside the northern city of verona. the house introduces a ‘spatial and...

bjarke ingels and heatherwick studio revise google mountain view campus plans

the highly anticipated ‘google mountain view campus’ has undergone a further update by architects bjarke ingels group and heatherwick studio. the project, located in north bayshore, california, was...